Zakelijke Webhosting

Of het nu om een eenmanszaak of een internationale B.V. gaat, Westland Hosting heeft voor ieder bedrijf een passende oplossing.

Uw website is het digitale visitekaartje van uw bedrijf. In samenwerking met onze webdesign partners kunnen we u helpen om de juiste website te ontwikkelen, of het nu om een eenvoudige website met slechts een paar pagina’s gaat, of een zeer uitgebreide meer-talige website.

Minstens net zo belangrijk als uw website, is uw e-mail. Terwijl het bij veel hosting providers een ondergeschoven kindje is, krijgt de betrouwbare beschikbaarheid van uw e-mail bij ons hoge prioriteit. Onderbrekingen in de dienstverlening worden zoveel mogelijk voorkomen en door proactief beheer worden storingen geminimaliseerd. Onze spamfilters en anti-virus systemen houden de meeste ongewenste e-mail tegen, maar u kunt er desgewenst voor kiezen om voor een of meerdere van uw e-mailadressen deze systemen deels of geheel uit te schakelen.

Onze mailservers ondersteunen de gebruikelijke e-mail protocollen POP3, IMAP4 en SMTP. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw e-mail via webmail te lezen en versturen.

Tarieven:

Zakelijk Basispakket : € 102 per jaar
Zakelijk Pluspakket : € 192 per jaar
Zakelijk Alleen e-mail : € 30 per jaar

Domein registratie met doorverwijzing naar andere website : € 20 per jaar
Domein registratie zonder website : € 15 per jaar

Deze prijzen zijn gebaseerd op een .nl domein en exclusief BTW. Voor domeinen met een TLD (zoals .eu, .com, .biz) kunnen afwijkende tarieven gelden.