Webhosting voor particulieren

Van een simpele hobby-website tot een complexe blog, Westland Hosting heeft voor iedereen een geschikte oplossing!

Naast uw website, is uw e-mail ook belangrijk. Terwijl het bij veel hosting providers een ondergeschoven kindje is, krijgt de betrouwbare beschikbaarheid van uw e-mail bij ons hoge prioriteit. Onderbrekingen in de dienstverlening worden zoveel mogelijk voorkomen en door proactief beheer worden storingen geminimaliseerd. Onze spamfilters en anti-virus systemen houden de meeste ongewenste e-mail tegen, maar u kunt er desgewenst voor kiezen om voor een of meerdere van uw e-mailadressen deze systemen deels of geheel uit te schakelen.

Onze mailservers ondersteunen de gebruikelijke e-mail protocollen POP3, IMAP4 en SMTP. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw e-mail via webmail te lezen en versturen.

Onze pakketten zijn inclusief 1 .nl domein naar keuze.

Tarieven:

Basispakket (inclusief php5 en 1 MySQL database): € 72 per jaar
Budgetpakket (inclusief php5 en 1 e-mailadres): € 24 per jaar

Domein registratie met doorverwijzing naar andere website : € 20 per jaar
Domein registratie zonder website : € 15 per jaar

Deze prijzen zijn gebaseerd op een .nl domein en exclusief BTW. Voor domeinen met een TLD (zoals .eu, .com, .biz) kunnen afwijkende tarieven gelden.

Deze pakketten worden vooraf per jaar gefactureerd, u kunt op ieder moment opzeggen met ingang van de volgende periode. Aan het einde van de huidige periode ontvangt u een offerte-factuur voor de volgende periode. Indien u er voor kiest deze niet te betalen wordt de dienst automatisch beeindigd, u zit dus nergens aan vast.